Bekijk alle projecten in "GOIRLE"

Word een maatje in Goirle of Riel! Dat brengt: Dankbaarheid en écht contact!

Organisatie
Contourdetwern Goirle/Riel
Soort project
Maatjes
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
GOIRLE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Heb jij een paar uurtjes over en wil jij iets voor een ander betekenen? Kom dan eens met ons kennismaken. Wij kunnen je bemiddelen naar een oudere, een jongere of een kind dat behoefte heeft aan gezelschap. Of misschien lijkt het je leuk om een ouder een steuntje in de rug te bieden in de opvoeding. Dit kan al door er elke week gewoon te zijn. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je iemand begeleidt met wie je een klik hebt. Spreekt jou dit aan? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie met Contourdetwern Goirle/Riel: ingridmuijs@contourdetwern.nl /013-5349191

- Bent u eenzaam of tijdelijk uit balans?
- In uw gezin met kleine kinderen loopt niet alles op rolletjes.
- Je bent tussen de 7 en 18 jaar en mist aandacht of begrip.
- U zorgt voor een partner of ouder.
Dan kunt u wellicht een extra steuntje in de rug gebruiken. Vrijwilligers zijn in zo'n geval goud waard. Zij kunnen een luisterend oor bieden, met u een plan maken om ergens naar toe te werken of om samen iets gezelligs te ondernemen. Wanneer u mantelzorger bent kunt u ook een beroep doen op een vrijwilliger, zodat u de ruimte heeft om even iets voor uzelf te doen. Alle vrijwilligers volgen bij ons een training en leveren een Verklaring Omtrent Gedrag aan.

Omschrijving activiteit
Er zijn 3 soorten projecten:
Informele zorg: Een maatje zijn voor iemand die behoefte heeft aan gezelschap. Iemand die bijvoorbeeld een klein netwerk heeft, of zijn/haar beperkingen heeft, waardoor het lastig is om contact te maken en te onderhouden.
Coaches4Juniors: Een maatje zijn voor een kind of jongere (7 t/m 17 jaar) waarbij je je richt op het positief beïnvloeden van het kind/jongere en het vergroten van zijn of haar wereld.
Home-Start: Als vrijwilliger bied je lichte opvoedondersteuning aan ouders. Je richt je op het kind en de ouder(s).

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt