Bekijk alle projecten in "ARNHEM"

Word buddy van een nieuwkomer

Organisatie
Buddy to Buddy Arnhem
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
ARNHEM
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Een aantal keren per jaar starten we een nieuwe matchingsronde. Je schrijft je in en wanneer we een match voor je hebben gevonden start je samen met je buddy en de andere buddykoppels tijdens een feestelijk matchingsdiner. Vervolgens ga je vier maanden wekelijks leuke dingen doen met je buddy.

Buddy to Buddy koppelt vluchtelingen en hun stadsgenoten aan elkaar op basis van gelijkwaardigheid. Het matchingstraject bij Buddy to Buddy bestaat uit matchingsrondes van vier maanden waarbij buddy’s worden gekoppeld op basis van gedeelde interesses. Hiermee gaan we eenzaamheid onder nieuwkomers tegen en werken we aan een stad waarin iedereen erbij hoort..

Omschrijving activiteit
Je kan van betekenis zijn door jezelf te zijn, door je eigen wereld open te stellen en elkaar te leren kennen. Zo vergroot je niet alleen zijn of haar wereld maar ook die van jezelf.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.