Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Wil jij helpen in het herstelproces van deze 42 jarige Turkse man als maatje?

Organisatie
GGZ inGeest
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Deze vraag is erg specifiek, maar we zoeken vaker maatjes

Wil jij helpen in dit herstelproces?.

Omschrijving activiteit
MAATJE GEZOCHT VOOR TURKSE MAN VAN 42 JAAR!

GGZ inGeest is een instelling in de geestelijke gezondheidszorg en staat voor het bieden van goede zorg aan mensen met een psychiatrische aandoening. Veel mensen met psychische klachten leven in een sociaal isolement en vinden soms weinig aansluiting met de buitenwereld. Onze vrijwilligers zijn er, om juist die aansluiting weer te vinden en samen of in een groep weer contact te maken.

Bij GGZ inGeest werken vele vrijwilligers met uiteenlopende taken. Zij verlenen geen directe zorg of hulp, maar ondersteunen door hun activiteiten de organisatie en de cliënten in zijn/haar herstelproces.

Zou jij een rol willen spelen in het herstelproces van een cliënt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor één van onze patiënten – een Turkse man van 42 jaar - die verblijft in een psychiatrisch ziekenhuis van GGZ inGeest zoeken wij op korte termijn een vrijwilliger. Nu nog in Amstelveen, maar in de nabije toekomst in Amsterdam Nieuw-West. De bedoeling is dat de vrijwilliger op in goed overleg overeen te komen dagen en tijden samen met deze patiënt activiteiten gaat ondernemen. Deze staan niet vast, maar hij houdt van wandelen, een spelletje spelen, een patatje eten, sporten (hij is dol op voetballen) en/of samen eten. Het bezoek aan een moskee voor een vrijdaggebed is ook één van zijn wensen. Vanzelfsprekend worden de onkosten van de vrijwilliger vergoed.

Bij voorkeur zoeken we iemand met een islamitische achtergrond en het liefst een man, maar we sluiten niemand uit.

Ben jij of ken jij iemand die vrijwilliger wil zijn? Laat vooral weten. Delen van dit bericht wordt bijzonder op prijs gesteld!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.