Bekijk alle projecten in "MIDDEN-GRONINGEN"

Wil je graag iets voor een ander doen?

Organisatie
Kwartier Zorg&Welzijn
Soort project
Maatjes
Buddy
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
MIDDEN-GRONINGEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Steeds meer inwoners uit Hoogezand-Sappemeer en Slochteren en omgeving vragen de Vrijwillige Hulpdienst voor een vrijwilliger om samen iets gezelligs te doen. Een kop koffie drinken, wandelingetje maken, fietstochtje maken, samen vissen of gewoon wat praten met elkaar. De Vrijwillige Hulpdienst krijgt ook veel vragen voor meer praktische hulp: samen tuinieren, een klusje in en rondom het huis, een boodschapje doen of iemand ergens naar toe brengen.

Als vrijwilliger bij de Vrijwillige Hulpdienst kan je zelf aangeven welke hulp je wilt bieden, hoe vaak en wanneer.

Bij elke kennismaking tussen een hupvrager en vrijwilliger is er iemand bij vanuit de Vrijwillige Hulpdienst.

Omschrijving activiteit
De Vrijwillige Hulpdienst Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en omgeving is een centraal punt waar allerlei laagdrempelige hulpvragen binnen komen. Vanuit de Vrijwillige Hulpdienst wordt er gekeken of er een passende vrijwilliger voor de hulpvrager gevonden kan worden.

Zowel met de hulpvragers als de vrijwilligers wordt persoonlijk kennisgemaakt. Alleen voor vervoer en tuinhulp betaalt u een kleine vergoeding aan de vrijwilliger. Andere hulp is kosteloos.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.