Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Wij zoeken maatjes voor mensen met psychische kwetsbaarheid

Organisatie
Stichting Anton Constandse
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Ben je cliënt bij Stichting Anton Constandse, neem dan vooral direct contact op met de vrijwilligers coördinator. Zij helpt je met het vinden van een passend maatje. Dit is alleen voor cliënten van onze organisatie, helaas kunnen we andere hulpzoekenden niet helpen.

Wat kan je zoal doen als maatje; we zoeken maatjes om met een cliënt te wandelen, een activiteit te ondernemen (zoals bibliotheek, museum bezoek of te gaan zwemmen), of bijvoorbeeld samen met een client te koken. De tijdsbesteding is afhankelijk van je beschikbaarheid. Van een uurtje tot een dagdeel, gewoon wat past in je agenda..

Omschrijving activiteit
Voor onze cliënten met een psychische kwetsbaarheid zoeken we maatjes, die hen helpen actief te zijn en te blijven. Dit bevordert direct hun welzijn en je kunt echt van betekenis zijn! Wij zoeken vrijwilligers n die iemand kunnen helpen maar we hebben helaas geen mogelijkheden om een maatje te regelen voor hulpzoekenden.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.