Bekijk alle projecten in "EINDHOVEN"

Werkplaats Financiën Eindhoven zoekt vrijwilligers

Organisatie
Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
EINDHOVEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Ben jij zelf iemand die is vastgelopen in de (financiële) administratie? Dan kun je contact opnemen met Chantal Cliteur of Jep Verhorevoort, de coördinatoren van de Werkplaats Financiën. Zij zijn bereikbaar via telefoon 040 – 760 17 77 of via e-mail chantalcliteur@maatje040.nl en jepverhorevoort@maatje040.nl.

Je helpt mensen o.a. bij het op orde brengen van papieren, een budgetplan te maken van inkomsten en uitgaven, inkomensondersteunende maatregelen aanvragen, betalingsachterstanden en (kleine) schulden regelen met instanties. Je verwijst de inwoner door als verdere acties nodig zijn. Je doet dit niet alleen, maar met een team van enthousiaste collega-vrijwilligers en een professionele coördinator ter ondersteuning.
De Werkplaats Financiën werkt vanuit 7 locaties in De Hurk, Gestel, Stratum, Strijp, Tongelre, Vaartbroek en Woensel-West..

Omschrijving activiteit
Mensen kunnen door allerlei omstandigheden in financiële problemen raken. Met een minimum inkomen kunnen zelfs een paar financiële tegenslagen genoeg zijn om in grote financiële problemen te komen. Bij de Werkplaats Financiën XL werken mensen die inwoners van Eindhoven begeleiden bij het oplossen van hun financiële zorgen en problemen. Wil jij mensen helpen die financiële vragen en problemen hebben? Sluit je dan bij ons aan!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.