Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Weekendvoerders voor onze dieren op de Boerderij op ons woonzorgpark gezocht!

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Hou je van dieren? En heb je ervaring met dieren? Kom ons dan helpen!.

Omschrijving activiteit
Wie zijn wij?
Wij zijn een dagbestedingsgroep gevestigd op de boerderij op het woonzorgpark van 's Heeren Loo.
Samen met de cliënten en begeleiders dragen wij zorg voor de dieren die op de boerderij wonen. Zoals paarden, konijnen, eenden, geiten en varkens. De boerderij is toegankelijk voor de cliënten, medewerkers, verwanten en vrijwilligers. Dit is voor vele cliënten een fijne plek tussen de dieren. Om dit voor zowel de cliënten die er werken als de cliënten die op bezoek komen een fijne en mooie plek te laten zijn, werken wij hard om de dieren goed te verzorgen en de boerderij bij te houden. Om de dieren ook in het weekend te verzorgen, hebben wij een poule met vrijwilligers. Deze poule heeft nog een paar plekken over.

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers 18+ voor het voeren van de dieren op de boerderij op het woonzorgpark van 's Heeren Loo in het weekend. Het gaat om ongeveer 2 weekenddagen in de maand. Iemand voor in de ochtend op zondagen en iemand voor de middag op zaterdagen en zondagen. In de ochtend begin je om 8:00-8:30 en ben je in je eentje 2 uur bezig (als je het samen doet, ben je dus sneller) en in de middag begin je om 16:00 en ben je met een half uur klaar. Je verzorgt het hooi, water en evt brok van de varkens, de paarden, de konijnen, de geiten enz. Er gaan een aantal dieren in de ochtend naar buiten en in de middag weer naar binnen. Als vrijwilliger moet je dus de verantwoordelijkheid kunnen dragen. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar wel affiniteit met dieren en niet bang zijn om een eigenwijze geit naar binnen te brengen. Ook moet de fysiek in orde zijn om bijvoorbeeld 2 emmers water te dragen.
Kom gerust eens kennismaken!

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920.
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.