Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Weekendvoerders voor onze dieren op de Boerderij op ons woonzorgpark gezocht!

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Het gaat om ongeveer 2 weekenddagen in de maand voor in de ochtend en iemand voor de middag. In de ochtend begin je om 9.30 en ben je in je eentje 2 uur bezig. Als je het samen doet ben je natuurlijk sneller klaar. In de middag begin je om 16.00 en ben je met een half uur klaar.
Je wordt ingewerkt door iemand met ervaring. Je kan natuurlijk ook samen komen.
Ben je minimaal 18 jaar en lijkt het je leuk om 2 zondagen in de maand met de dieren bezig te zijn? Neem dan contact op.

Hou je van dieren? En heb je ervaring met dieren? Kom ons dan helpen!.

Omschrijving activiteit
's Heeren Loo is een instelling voor mensen met een verstandelijke en vaak ook lichamelijke beperking. Op ons woonzorgpark in Apeldoorn staat een boerderij met een aantal dieren.
Door de week wordt de boerderij gerund door personeel samen met cliënten van 's Heeren Loo in de vorm van dagbesteding. In het weekend is er niemand aanwezig.
Boerderij de Hoeve is op zoek naar vrijwilligers voor het voeren van de dieren op de boerderij van 's Heeren Loo Apeldoorn in het weekend. Je verzorgt het hooi, water en evt brok van de varkens, de paarden, de konijnen, de geiten enz. Er gaan een aantal dieren naar buiten en in de middag weer naar binnen.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.