Bekijk alle projecten in "HEEMSTEDE"

Weekendmaatje.

Organisatie
de Hartekamp Groep
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
HEEMSTEDE
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Met 1 uurtje per week kun jij al heel veel betekenen voor een client. Met een kennismakingsgesprek kijken we altijd welke activiteit het beste bij jouw mogelijkheden past. En misschien wil je wel met je gezin een uurtje op het terrein wandelen en neem je een rolstoel gebonden client mee.

Omschrijving activiteit
Samen op pad in de trein, samen genieten op een terrasje, kunst bewonderen in een museum, een korte of lange wandeling of een ritje op de side by side fiets. Allemaal wensen van mensen met een verstandelijke beperking. Vooral in de weekenden willen wij iets gezelligs doen. Veel vragen van verschillende clienten.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.