Bekijk alle projecten in "WASSENAAR"

Wassenaarse Maatjes gezocht!

Organisatie
Stichting Vitalis
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
WASSENAAR
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Geen maximumleeftijd voor vrijwilligers, wel een minimumleeftijd : 21 jaar (tenzij student, zie website). Geen specifieke opleidingseisen noch ervaring met kinderen is een voorwaarde. Jij hebt wel goede sociale en communicatievaardigheden, bent hartelijk en in staat een vertrouwensrelatie op te bouwen met een kind. Een koppeling bij Vitalis duurt één jaar als je elkaar wekelijks ziet en anderhalf jaar als je één keer in de twee weken afspreekt. Ga naar onze site voor meer informatie en om aan te melden. Jij bent van harte welkom! lees over ons op www.vitalismaatjes.nl en vind ons ook op facebook:stichting Vitalis !

Aanmelders kunnen kinderen aanmelden via de website onder het kopje 'Kind'. Lees daar de instructies.

Omschrijving activiteit
Vitalis is een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met de begeleiding van kinderen die het moeilijk hebben. Vitalis is er voor kinderen uit de regio Haaglanden, Delft en Leiden van 5 tot en met 18 jaar en is een extra steuntje in de rug, geen hulpverlening. Doelstelling is preventie van professionele jeugdhulpverlening.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.