Bekijk alle projecten in "EDE"

(Wandel)maatje voor bewoners woon-zorgcentrum

Organisatie
Het Maanderzand
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Het Maanderzand is een warme en hartelijke organisatie in Ede die zowel intramurale- als extramurale zorg- aan bewoners in de wijk- biedt. Wij zijn kleinschalig, betrokken, vernieuwend en leven en werken vanuit onze christelijke identiteit. Onze kernwaarden zijn aandacht, respect, kwaliteit, ondernemen & samen. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Er zijn veel bewoners, zowel intern als extern, die graag even naar buiten willen dus een wandeling bij mooi weer...Bij slecht weer een praatje, spelletje, puzzel...
Afhankelijk van de mogelijkheden van de bewoner maak je, na je introductiemoment, (al dan niet via een zorgmedewerker) afspraken. Bijv. dat je wekelijks op een vast moment komt om te wandelen. Sommige bewoners lopen korte stukjes met de rollator, anderen zijn afhankelijk van een rolstoel.

Wat wij verwachten:
Affiniteit met ouderen
Je beschikt over sociale vaardigheden als tact, geduld, hulpvaardigheid, flexibiliteit
Je bent vriendelijk en duidelijk
Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Omschrijving activiteit
Je wordt gekoppeld aan een bewoner, met wie je op regelmatige basis (bijv. wekelijks op een vast moment) gaat wandelen. Bij slecht weer kun je iets anders gaan doen: samen koffie drinken, spelletje doen, puzzelen, etc.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.