Bekijk alle projecten in "NIJMEGEN"

Wandelmaatje gezocht

Organisatie
Dichterbij
Soort project
Maatjes
Buddy
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
NIJMEGEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vindt om op een vast moment in de week een wandeling met mij te maken. Ik ben een volwassen man met een licht verstandelijke beperking en autisme. Ik woon bij stichting Dichterbij in Nijmegen. Ik vind het erg fijn om een wandeling te maken. Door wandelen zorg ik ervoor dat ik rustig word in mijn hoofd en ik wat beweging krijg.

Omschrijving activiteit
Meneer zoekt een spontaan, vrolijk en betrouwbaar persoon waarmee hij één keer in de week een wandeling kan maken. Structuur, duidelijkheid en vertrouwen is belangrijk in het contact met elkaar. Meneer heeft hulp nodig bij het kaderen van zijn sociale gedrag naar anderen. Hij maakt heel graag een praatje met iedereen, waardoor hij soms vergeet dat niet alle mensen tijd hebben om te kletsen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.