Bekijk alle projecten in "KAAG EN BRAASSEM"

Wandelmaatje

Organisatie
Tom in de buurt
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
KAAG EN BRAASSEM
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Wij krijgen regelmatig verzoekjes van mensen die uitkijken naar een bezoekje, iemand waarmee zij iets leuks kunnen ondernemen. Gezellig samen een leuke activiteit ondernemen, bijvoorbeeld het maken van een wandelingetje of een bezoekje aan huis.

We zijn nu op zoek naar een wandelmaatje

Houdt u ook van wandelen, liever samen dan alleen? Heeft u wekelijks of 1 keer in de 14 dagen tijd om samen met een vriendelijke jonge vrouw uit Roelofarendsveen een wandeling te maken? Trek dan ook uw gemakkelijke schoenen aan en ga erop uit. Samen een fijne wandeling en een gezellig gesprek is waar ze naar uit kijkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons, We organiseren altijd eerst een kennismakingsgesprek. Als er een “klik” is, gaan we verder. Hoeveel tijd het kost wanneer de wandelingen plaatsvinden gaat in overleg. Staat u open voor een gesprek? We nodigen u graag uit!

Heeft u ook een vraag voor Tom in de buurt. Wilt u ook af en toe samen een leuke activiteit ondernemen? Neem contact op met ons.

Omschrijving activiteit
Tom in de buurt koppelt maatjes vragen aan maatjes aanbieder. Zo helpen we mensen die liever samen een activiteit ondernemen dan alleen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt