Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Wandelclub, wie gaat er mee?

Organisatie
Stichting Eykenburg
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Stichting Eykenburg is op zoek naar buddy's/maatjes die het leuk vinden om met onze cliënten op zondagmiddag een wandeling te maken en gezellig samen ergens een een kopje koffie/thee te drinken.

Vanaf 3 november zal er elke zondag middag minimaal een medewerker van het team vanaf 14.00 uur gaan wandelen.
U kunt meelopen, u kunt uw familie uitnodigen om mee te lopen en bent u rolstoelafhankelijk dan kijken we voor begeleiding u te duwen.
Wie gaat er mee?

Graag even opgeven bij de medewerkers.
Team zorgappartementen.

Omschrijving activiteit
Elke zondagmiddag vanaf 14.00 uur kunnen onze cliënten een mooie wandeling maken. Hierbij hebben zij hulp en begeleiding nodig van maatjes om hen in veilige banen te leiden en onder het genot van een lekker kopje koffie/thee ergens onderweg een gezellig praatje met elkaar te hebben.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.