Bekijk alle projecten in "AALSMEER"

Vrijwilligers gezocht gemeente Aalsmeer

Organisatie
Mantelzorg & Meer
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
AALSMEER
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Bij Mantelzorg & Meer worden vrijwilligers ingezet in de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Haarlemmermeer, Ouder Amstel en Uithoorn. Je kan zelf aangeven waar je ingezet zou willen worden en ook welke dagdelen mogelijk zijn voor jou. Mantelzorg & Meer zet vrijwilligers in bij mensen thuis zodat de mantelzorger even vrijaf heeft. Er vindt een kennismakingsgesprek plaats met een van de coördinatoren. Hierin worden de diverse soorten hulpvragen besproken. Verder bieden wij scholing, onkostenvergoeding en professionele begeleiding. Inzet is circa 1 x per 1 of 2 weken maar kan ook flexibel zijn. Het "werk" hangt af van de hulpvraag. Het kan gaan om bij iemand te zijn, samen kopje koffie drinken, spelletje doen, of een praatje maken, maar b.v. ook wandelen, boodschapje doen met de verzorgde, samen winkelen of er op uit.

Onze ondersteuning is gratis, circa 1 x per week 4 uur, er is geen indicatie nodig.
De vrijwilliger (maatje) krijgt begeleiding van een professionele kracht en heeft bij aanmelding een VOG moeten overleggen.

Omschrijving activiteit
Ondersteuning van Mantelzorgers door inzet van vrijwilligers bij chronisch zieken, mensen met dementie en volwassenen / kinderen met een beperking.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.