Bekijk alle projecten in "STEENBERGEN"

Vrijwilliger in Thuissituatie (WijZijn Steenbergen)

Organisatie
WijZijn Traverse Groep
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
STEENBERGEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Onze maatjes (Vrijwilligers in Thuissituatie) zijn betrouwbaar, hebben een goed hart en willen graag het verschil maken.

Mensen die graag een maatje (Vrijwilliger in Thuissituatie) zouden willen kunnen telefonisch contact opnemen met WijZijn Steenbergen 0167-750 850. Wij komen vervolgens bij u thuis voor een kennismaking.

Omschrijving activiteit
Een Vrijwilliger in Thuissituatie biedt ondersteuning aan veelal ouderen die zelfstandig wonen en behoefte hebben aan gezelschap. Soms gaat het om een praatje, soms om een wandeling of om een spelletje of een boodschapje doen. Je brengt zo wat gezelligheid aan in het leven van iemand die dit goed kan gebruiken.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.