Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Vrijwilliger fietsproject

Organisatie
Stichting Eykenburg
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Voor ons fietsproject in Het Zamen zijn wij op zoek naar een gezellige vrijwilliger. Het fietsproject vindt wekelijks plaats op de dinsdagochtend van 09.00 tot circa 12.30 uur. Het fietsproject is een project waarbij onze cliënten virtueel fietsen in een omgeving naar eigen keuze. Als vrijwilliger vind je het gezellig hierbij de cliënt gezelschap te houden en een gesprekje te voeren, bijvoorbeeld over de plaats van bestemming en de daarbij behorende herinneringen.

Omschrijving activiteit
Het fietsproject is een project waarbij onze cliënten virtueel fietsen in een omgeving naar eigen keuze. Als vrijwilliger vind je het gezellig hierbij de cliënt gezelschap te houden en een gesprekje te voeren, bijvoorbeeld over de plaats van bestemming en de daarbij behorende herinneringen.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.