Bekijk alle projecten in "MIDDEN-GRONINGEN"

Vrijwillige Hulpdienst

Organisatie
Kwartier Zorg&Welzijn
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
MIDDEN-GRONINGEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Een klein gebaar, een groot geluk

Sociale contacten zijn ontzettend belangrijk voor mensen. Samen iets gezelligs doen of een kopje koffie drinken, ergens samen naar toe. Niet iedereen heeft een sociaal netwerk en zijn ernaar opzoek. Als maatje ben jij het leuke contact voor hen.

Een maatje is iemand die graag met jou iets gezelligs wilt ondernemen, lekker kletsen of een kop koffie wil drinken. Een maatje is er voor een leuk sociaal contact. De klik is erg belangrijk tussen jou en het maatje. De maatjes zijn vrijwilliger bij de vrijwillige hulpdienst van Kwartier Zorg & Welzijn.

Omschrijving activiteit
Bij de Vrijwillige hulpdienst krijgen we steeds meer vragen binnen voor een vrijwilliger om samen iets gezelligs mee te doen: een kopje koffie drinken, een wandeling(etje) maken, een spelletje doen, een praatje maken, een fietstochtje maken, samen vissen. Kortom, hele diverse vragen waar je iemand heel blij mee maakt!
Heb jij een uurtje over en wil je graag iemand blij maken? We horen graag van je.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt