Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Vrijwillige Hulp

Organisatie
Stichting Unie van Vrijwilligers Amsterdam
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Maak een ander blij. Dat geeft zin en energie. Op afroepbasis of eens per week of eens in 14 dagen. Je leert veel van een ander! Door het kennismaken met mensen buiten je eigen familie of vriendenkring. Je kunt bepaalde interesses delen of gemeenschappelijke hobby's uitvoeren. (koken, wandelen, culturele activiteiten ondernemen)

Als hulpvragen kunt u contact opnemen met ons via 020-6202944.

Omschrijving activiteit
Het project Vriendschappelijk Hulp door de UVV Amsterdam ondersteunt kwetsbare Amsterdammers. De maatjes begeleiden mensen naar zorgverleners en ziekenhuizen. De maatjes begeleiden de cliënten thuis. Zij bieden gezelschap. Zij ondernemen samen activiteiten, zoals het halen van boodschappen, wandelen, bezoeken van een museum of theater - of muziekuitvoering. De cliënten doen zelf een aanvraag voor een vrijwilliger c.q. maatje! De maatjes zijn vrijwilligers! Zij zijn vrijwilliger omdat zij hiervoor kiezen.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.