Bekijk alle projecten in "ZEEWOLDE"

VoorleesExpress; samen taalplezier stimuleren!

Organisatie
Stichting FlevoMeer Bibliotheek
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1.5
Gemeente
ZEEWOLDE
Leeftijd doelgroep
Kinderen

Je gaat twintig keer een uurtje in de week langs bij taalarme gezinnen om samen (voor) te lezen, taalspelletjes te doen. Samen met de ouders streven we ernaar dat taal en leesplezier een vaste plek in het gezin krijgen.

We werken met gezinnen die graag willen weten hoe ze woordenschat en taalplezier kunnen vergroten.

Omschrijving activiteit
Met VoorleesExpress kun jij een verschil maken voor een kind in je omgeving. Wij zijn op zoek naar creatieve vrijwilligers die graag samen met een kind én de ouders aan de slag gaan om de taalontwikkeling te stimuleren.

Je gaat het kind/de kinderen voorlezen en taalspelletjes met ze doen. Je streeft ernaar dat zij zelf blijvend bij hun kinderen taalplezier verhogen. Je zoekt samen naar de mogelijkheden en kansen in dit specifieke gezin.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.