Bekijk alle projecten in "BUREN"

Voorlees project

Organisatie
Humanitas Rivierenland
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
BUREN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Volwassen

Vind jij het ook zo leuk om kinderen voor te lezen en taalspelletjes te doen? Dan is Voorleesmaatje iets voor jou!
Als voorleesmaatje kom je één keer per week, ongeveer één uurtje, bij een gezin thuis. Je leest voor, doet taalspelletjes en praat met de ouders over hoe leuk én belangrijk voorlezen is. En hoe zij hun kind kunnen helpen met zijn taal.
Voordat je start is er een informatie bijeenkomst en regelmatig worden er bijeenkomsten met de andere vrijwilligers georganiseerd om ervaringen en kennis te delen.
Reiskosten worden vergoed.

Kan jouw kind wat hulp gebruiken bij zijn taalontwikkeling? Wil jij tips en ideeën om je kind te helpen met zijn taal?
En woon je in de gemeente Buren? Dan kun je jouw gezin aanmelden bij het Voorleesproject van Humanitas. Leerzaam en leuk, voor je kind én voor jou zelf.

Omschrijving activiteit
Een voorleesmaatje komt één keer per week bij het gezin thuis om voor te lezen en taalspelletjes te doen. Ouders zijn erbij en doen ook mee. Spelenderwijs wordt het kind geholpen met het vergroten van de woordenschat en wordt het plezier in lezen gestimuleerd.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt