Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Voor Linda zoeken we een lichtpuntje!

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wat vraagt Linda?
Voor Linda zijn wij op zoek die speciaal voor haar komt. Iemand die positief in het leven staat. Een open en vriendelijk persoon met humor, die past bij haar. Iemand die (naar eigen invulling) langskomt om met haar te tutten, nagels lakken, haren krullen, uit eten, een wandeling in de natuur, winkelen in het centrum of een winkelcentrum, een spelletje spelen, kopje koffiedrinken, midgetgolven, haar aanmoedigen op de jeu des boules vereniging en nog veel meer!
De dag, frequentie en tijd zijn in overleg.

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Linda is een vrouw met een licht verstandelijke beperking, wij gunnen het haar dat ze een maatje mag krijgen.

Omschrijving activiteit
Wie is Linda?
Linda is een vrouw van 35 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ze woont binnen een woongroep op het terrein van 's Heeren Loo, waar ze 24 uurs zorg krijgt. Ze functioneert op het niveau van iemand met de basisschoolleeftijd. Ze is vriendelijk en sociaal, doet geen vlieg kwaad, lacht hard om de schuinste grapjes. Maar heeft ook een negatieve inslag. De eerste zin is meestal; “het komt niet meer goed”. Dit is gelukkig snel om te buigen. Ze heeft geen kennissen of vrienden om haar heen, maar wel contact met haar ouders. Een maatje zou voor haar erg welkom zijn. Linda is gek op jeu de boules! Ze houdt van honden.
Linda heeft een paar keer per jaar een epileptische aanval, hierop wordt de vrijwilliger ingewerkt. Ze heeft een hele vriendelijke uitstraling, met een rode wijnvlek in haar gezicht.
Hier ondervindt zij geen nadelige gevolgen van.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.