Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Voor Elkaar in Zuid

Organisatie
Voor Elkaar in Zuid
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Vrijwillige maatjes bij Voor Elkaar in Zuid bieden praktische en sociale ondersteuning aan ouderen en mensen met een beperking in Amsterdam Zuid. Denk bijvoorbeeld aan het doen van boodschappen, samen wandelen, een spelletje doen, koffie drinken of de krant lezen. Onze klanten (hulpvragers) hebben nauwelijks sociale contacten, of moeite om de dagelijkse zaken zelfstandig voor elkaar te krijgen. Daarom is hulp van een buurtgenoot van harte welkom!

Voor Elkaar in Zuid zorgt bij het koppelen van maatje aan de klant dat we rekening met persoonlijke interesses, en de gewenste tijdsbesteding. Een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse inzet is mogelijk. Voor Elkaar in Zuid probeert zoveel mogelijk mensen uit hun eigen buurt aan elkaar te koppelen.

Voor Elkaar in Zuid brengt mensen uit Amsterdam Zuid bij elkaar voor ondersteuning en ontmoeting. Heeft u een helpende hand nodig? Of heeft u behoefte aan contact? Dan bent u bij Voor Elkaar in Zuid aan het juiste adres.

U kunt Voor Elkaar in Zuid bellen op het gebied van: Boodschappen // Klusjes in en om het huis // Tuin onderhoud // Computerhulp // Sociale contacten // Thuisadministratie // Hobby’s en sport // Huisdieren // Taal leren // Vervoer & begeleiding

Wij brengen u graag in contact met één van onze vrijwilligers of actieve buurtbewoners. Indien nodig, verwijzen wij u door naar de juiste partij. Wij kennen goed de weg in het aanbod aan activiteiten en organisaties in de buurt. Voor Elkaar in Zuid is actief in heel Amsterdam Zuid.

Voor Elkaar in Zuid is op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00 uur op 020 - 67 94 441

Omschrijving activiteit
Voor Elkaar in Zuid bestaat sinds april 2017. Onder de naam Voor Elkaar in Zuid hebben enkele projecten (Buurtdiensten, Buurtlijn en BUUV) de krachten gebundeld. Nu werken deze losse projecten samen en vormen zij dé plek voor vrijwillige ondersteuning & ontmoeting in Amsterdam Zuid.

Voor Elkaar in Zuid is een project van de welzijnsorgnisaties in Combiwel en Dynamo.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.