Bekijk alle projecten in "ROTTERDAM"

Volhouders 2023

Organisatie
Team Toekomst
Soort project
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
ROTTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen

De hulpvragers zijn gezinnen die slachtoffer zijn van de kinderopvangtoeslagaffaire. In de Rotterdamse wijk Delfshaven zijn dan 1100 (!) gezinnen.

We creeren een buddy voor gezinnen die slachtoffer zijn van de kinderopvangtoeslagaffaire. De buddy's zijn vertrouwd persoon van het gezin en zorgen dat het gezin de zorg en steun kan krijgen die ze verdienen, maar die ze niet meer willen of durven aan te nemen..

Omschrijving activiteit
Vanuit de welzijnscoalitie Delfshaven (Team Toekomst is slechts penvoerder, maar niet uitvoerer) verzamelen we enerzijds de sterke schouders van de wijk, die buddy kunnen zijn, en hebben we anderzijds het vertrouwen van de gedupeerde en beschadigde gezinnen. Die brengen we samen, met als doel dat de gezinnen niet langer alleen staan en dat ze een vertrouwd persoon krijgen die hen helpt.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.