Bekijk alle projecten in "OEGSTGEEST"

Vitalis Maatjes Oegstgeest

Organisatie
Stichting Vitalis
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
OEGSTGEEST
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Dankjewel voor de leuke dag! Zo luidt het motto van stichting Vitalis. Vitalis begeleidt kinderen in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar, die als gevolg van een tekort aan aandacht het risico lopen in de problemen te raken. Om te voorkomen dat zij te maken krijgen met intensieve(re) hulpverlening, zoeken wij maatjes die één keer in de week, of eens in de twee weken een dagdeel met deze kinderen op stap gaan. Gewoon samen iets gezelligs doen. Een stukje fietsen, vliegeren op het strand, of een bordspelletje aan de keukentafel. In feite maakt wat je samen doet niet zoveel uit. Waar het om gaat is dat het kind één op één aandacht krijgt en eventjes uit de, vaak problematische, thuissituatie weg is. Dat het gewoon weer even kind kan zijn.

Aanmelders kunnen kinderen aanmelden via de website www.vitalismaatjes.nl onder het kopje 'Kind'. Lees daar de instructies .Heb je vragen? Bel dan met 070-3457571.

Omschrijving activiteit
Omdat jij goed voor je maatje zorgt, zorgen wij natuurlijk goed voor jou. Iedere Vitalis-vrijwilliger wordt door een casemanager begeleidt, zodat je er nooit alleen voor staat en je altijd met je vragen bij ons terecht kunt. Bovendien koppelen we nooit zomaar aan iemand. Het zoeken naar een passende match begint al bij de aanmelding van kind en vrijwilliger. De casemanager probeert een profiel van de vrijwilliger en het gezin te schetsen om zo goed mogelijk de wensen, kwaliteiten en eventuele valkuilen in kaart te brengen. Hier wordt, naast de geografische afstand, bij het zoeken naar een match rekening mee gehouden.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.