Bekijk alle projecten in "GILZE EN RIJEN"

VIPvoorelkaar

Organisatie
VIPvoorelkaar
Soort project
Maatjes
Mentor
Buddy
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
GILZE EN RIJEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Woon je in Gilze, Rijen, Hulten of Molenschot en wil jij maatje zijn voor iemand anders wanneer jou dat uitkomt en ook nog eens bij jou in de buurt? Via de website van VIPvoorelkaar kun je lokaal op zoek naar iemand die een maatje zoekt. Maak een account aan en laat de hulpvrager weten dat je interesse hebt door het sturen van een bericht.

VIPvoorelkaar.nl is onderdeel van NLvoorelkaar; een netwerk van lokale websites waarop vrijwillige hulp wordt gevraagd en geboden.

Vind hulp via VIPvoorelkaar. Dé schakel tussen vrijwilligers en hulpvragers!

Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, hulp met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje maken of sportief bezig zijn met een maatje. Eenmalig of voor langere tijd, alles kan en mag. Veel vrijwilligers en organisaties kunnen én willen je graag van dienst zijn. Op www.vipvoorelkaar.nl vind je in één oogopslag wie in jouw buurt je kan helpen.

Omschrijving activiteit
Liever persoonlijk contact? Kom dan naar het VIP Loket!
Ben je ook zo iemand die liever in een persoonlijk gesprek informatie krijgt in plaats van alles op een website op te zoeken? Dan ben je zeker niet de enige. Bij het VIP weet men dit maar al te goed. Kijk voor actuele openingstijden op onze website: www.vipvoorelkaar.nl

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.