Bekijk alle projecten in "BUNSCHOTEN"

Vervoersmaatjes

Organisatie
De Boei
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
BUNSCHOTEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Vervoersmaatjes zijn vrijwilligers die kinderen/ouderen van huis naar een dagbesteding of ziekenhuis brengen. Deze vrijwilligers moeten in het bezit zijn van een auto. Voor het vervoer en parkeren wordt een onkostenvergoeding gegeven door de hulpvrager. Dit kan wekelijks zijn maar ook eenmalig.
Als er een hulpvraag voor vervoer naar een ziekenhuis komt wordt kan er van de vrijwilliger verwacht worden dat hij/zij met de hulpvrager mee gaat naar de afspraak.

Duidelijk ruim van tevoren de datum, tijdstip van start/einde dagbesteding of afspraak in ziekenhuis aangeven. Eventuele beperkingen doorgeven.

Omschrijving activiteit
Vervoersmaatjes vervoeren kinderen/ouderen naar dagbesteding of ziekenhuis. De auto waarmee het kind/de oudere wordt vervoert moet eventueel ook de mogelijkheid bieden om een rolstoel/rollator achterin mee te vervoeren. Het zou fijn zijn als de auto rook- en huisdier vrij is en een hoge instap heeft.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.