Bekijk alle projecten in "MONTFERLAND"

Uit en Thuismaatjes

Organisatie
Stichting Welcom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
MONTFERLAND
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Een uit- en thuismaatje pakt weer gezelligheidsactiviteiten op, zoals winkelen, koffie of thee drinken, samen de krant lezen, een spelletje kaarten, dammen of rummikub. Maar ook bewegingsactiviteiten; wandelen, fietsen, zwemmen of dansen. Een uitje naar de bioscoop, het theater, een tentoonstelling of de dierentuin. Gezamenlijk worden (oude) hobby’s, zoals handwerken, knutselen, fotograferen of computeren weer opgepakt. En de maatjes bemiddelen bij het zoeken naar aansluiting bij bestaande groepsactiviteiten.

Zoekt u een uit- en thuismaatje?
Stuur dan een aanvraag in voor ondersteuning voor een vaste morgen, middag of avond per week. De vrijwillige coördinator komt bij u op bezoek om uw wensen door te nemen en afspraken te maken. Vervolgens wordt er een vaste vrijwilliger gezocht. Vrijwilligers die als uit- en thuismaatje aan de slag gaan krijgen ondersteuning van Welcom bij hun taken.

U kunt zich aanmelden via de medewerkers van de Welzijnslijn: 0316-29 28 28. Bereikbaar op werkdagen van 9.00-12.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar: welzijnslijn@welcommail.nl

Omschrijving activiteit
Bent u of kent u iemand die door omstandigheden aan huis gebonden is? Of u iemand die vanwege ziekte, een handicap of ouderdomsproblemen (tijdelijk) niet in staat is om op eigen kracht een activiteit te ondernemen? Uit- en thuismaatjes ondernemen samen activiteiten met als doel dat mensen (weer) kunnen deelnemen in de maatschappij.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt