Bekijk alle projecten in "MAASTRICHT"

Thuisadministratie

Organisatie
Humanitas Maastricht-Heuvelland
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
MAASTRICHT
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Als maatje Thuisadministratie heb je affiniteit en/of ervaring met administratieve taken je hebt respect en staat open voor andere normen en waarden je kunt het belang van de deelnemer voorop stellen en beschikt over voldoende socialle vaardigheden je kunt de vertrouwelijke informatie van de deelnemer goed bewaken je bent in staat je eigen werkzaamheden en handelingen ter discussie te stellen en je staat open voor feedback je beheerst de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling en je brengt de Humanitaswaarden in praktijk. Wat krijg je ervoor terug Uitdagend en interessant werk in je vrije tijd individuele begeleiding van een coördinator, verplichte en periodieke trainingen die van toepassing zijn op de doelgroep, een ongevallen en WA-verzekering en een reis- en onkostenvergoeding (geen parkeergeld).

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor. Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder. Is Humanitas Thuisadministratie ook iets voor jou, meld je dan aan via mail naar maastricht@humanitas.nl of bel naar 043-3560448

Omschrijving activiteit
Thuisadministratie is voor mensen die moeite hebben hun administratie te organiseren en duidelijk behoefte hebben aan ondersteuning. Humanitas onderscheidt zich door de mensen thuis te helpen met het op orde brengen en behouden van de administratie. Ook is er hulp bij het aanvragen van bijzondere bijstand, het invullen van een formulier voor huur- en zorgtoeslag en budgetteren.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.