Bekijk alle projecten in "ZANDVOORT"

Stichting Humblebees zoekt vrijwilligers voor logeerweekenden

Organisatie
Stichting Humblebees
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
40
Gemeente
ZANDVOORT
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Voor aanmeldingen voor onze logeerweekenden verwijzen wij u graag naar onze website: www.humblebees.nl voor meer informatie.

Wij zoeken spontane, enthousiaste en gezellige mensen die de deelnemers willen begeleiden bij hun dagelijkse routine en natuurlijk tijdens een van onze vele uitstapjes en activiteiten.

De weekenden vinden plaats op Zandvoort van vrijdagmiddag tot zondagavond en zijn compleet verzorgd. Accommodatie, eten, drinken, deelname aan alle activiteiten en reiskostenvergoeding zijn inbegrepen.

Als vrijwilliger word jij aangestuurd door de coördinerend begeleider van het weekend en werk je nauw samen met stagiaires en andere vrijwilligers om het een geweldig weekend voor iedereen te maken!.

Omschrijving activiteit
Stichting Humblebees is een jonge organisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking en hun families. Dit doen wij door 45 keer per jaar logeerweekenden te organiseren met de meest avontuurlijke en uiteenlopende activiteiten op Center Parcs te Zandvoort.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.