Bekijk alle projecten in "ZANDVOORT"

Stichting Humblebees

Organisatie
Stichting Humblebees
Soort project
Maatjes
Buddy
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
36
Gemeente
ZANDVOORT
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen

Onze weekenden vinden plaats op Center Parcs Zandvoort en worden altijd begeleid door een team van ervaren professionals, daarnaast zijn we altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelgroep en af en toe een weekend mee willen.

Wij zoeken spontane, gezellige mensen die de kinderen kunnen begeleiden bij hun dagelijkse routine en tijdens een van onze vele uitstapjes en activiteiten.

De weekenden vinden elk weekend plaats op Zandvoort van vrijdag 16:00 uur tot zondag 19:00 uur en zijn compleet verzorgd.
accommodatie, eten, drinken, deelname aan alle activiteiten en reiskostenvergoeding zijn inbegrepen.

Omschrijving activiteit
Wij van Humblebees organiseren elk weekend leuke, avontuurlijke en gezellige logeer weekenden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Onze weekenden vinden plaats op Center Parcs Zandvoort en worden altijd begeleid door een team van ervaren professionals, daarnaast zijn er volop enthousiaste vrijwilligers die er voor zorgen dat alle deelnemers zich thuis en op hun gemak voelen en dat iedereen mee kan doen aan de geplande activiteiten.

Een paar van deze uitstapjes zijn bijvoorbeeld: naar musea, een pretpark, de speeltuin of "gewoon" een mooie strandwandeling.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.