Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Steungezinnen Weesp

Organisatie
Handjehelpen
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Op zoek naar een steungezin om even bij te kunnen tanken of aandacht aan een ander kind te kunnen besteden? Dat kan. Hulp vragen kan via onze site: www.handjehelpen.nl bij Hulp Vragen. bellen kan natuurlijk ook 030 2632950

Wil jij, samen met je partner of gezin, vrijwilligerswerk doen en een kind met een beperking bij je thuis opvangen? Het is een prachtige manier om samen iets voor een ander te betekenen! Meld je aan of kijk op voor open vragen voor Steungezinnen op onze vacaturebank..

Omschrijving activiteit
Veel kinderen met een beperking, of kinderen uit een gezin waar iemand een beperking heeft, zouden het heerlijk vinden om zo nu en dan te kunnen spelen of logeren bij een steungezin. Gewoon op een fijne plek waar het gezellig is en waar ze een beetje speciale aandacht ontvangen.
En voor hun ouders betekent het wat extra tijd voor zichzelf of voor de andere kinderen uit het gezin. Soms kan dat net het steuntje in de rug zijn om er op andere dagen weer volledig tegenaan te kunnen.
Heb jij, of heeft jouw gezin, ruimte in je huis en hart om een kindje op te vangen? Je hoeft geen hele speciale activiteiten te ondernemen. Vaak is gewoon meedraaien in jouw gezin al bijzonder genoeg.
Als steungezin kun je van grote betekenis zijn voor een kind. En het is een bijzondere manier om als gezin iets voor een ander te kunnen doen.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.