Bekijk alle projecten in "AMERSFOORT"

#SocialeActie

Organisatie
Netwerk Sociale Gasten
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
AMERSFOORT
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wij helpen Amersfoorters met een beperkt netwerk. Je kunt een aanvraag indienen via de website. Het liefst samen met een betrokken hulpverlener.

We zijn op zoek naar jonge Amersfoortse vrijwilligers tussen de 18 en 30 jaar. Je gaat zelfstandig 1x per week of 1x in de twee weken op bezoek bij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld de taal oefenen met iemand die nog maar kort in Nederland woont of gezellig een kop koffie drinken met een oudere die zich eenzaam voelt. Sociale Gasten blijft betrokken en begeleid het traject..

Omschrijving activiteit
Het project #SocialeActie is de meest laagdrempelige vorm bij Sociale Gasten om in te stappen. Hier kan je als jongere op jouw tijd en onder jouw voorwaarden aanhaken. De projecten binnen de #SocialeActie zijn erop gericht om hulp te bieden aan mensen in Amersfoort die weinig of geen netwerk hebben. Je helpt mensen die zich eenzaam voelen en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.