Bekijk alle projecten in "TIEL"

Social Club Tiel

Organisatie
Stichting Tiel Tip Top
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
TIEL
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Ben jij op zoek naar nieuwe sociale contacten, een plezierige activiteit of vindt je dat Tiel best wel eens wat schoner mag worden? Kijk dan op TielTipTop.nl voor onze activiteitenkalender.

Social Club Tiel is een initiatief van Stichting Tiel Tip Top om te zorgen dat de Gemeente Tiel schoner en social zal worden. Periodiek organiseren wij een sociale prikactie tegen lokaal zwerfafval en daarna volgt altijd nog een plezierige activiteit, bv. samen lunchen of discoboelen..

Omschrijving activiteit
Tijdens onze sociale prikacties met Social Club Tiel maken we in groepsverband een gebied zwerfafvalvrij. Deelnemers kunnen aansluiten zonder dat inschrijving vooraf nodig is. Deelname is altijd gratis en voor wie wil is er tevens ook altijd plek in onze vrijwilligerswerkgroep.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.