Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Sjaak wil samen koffie drinken

Organisatie
Philadelphia Klein Hakke
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Sjaak zoekt een volwassene die het ook fijn vindt samen te wandelen in de natuur en koffie te drinken of een wijntje. Sjaak kan niet zelfstandig reizen maar heeft wel een fiets en wil graag lopen of met de tram ergens heen. Zijn hoofd loopt altijd over van de vragen dus hij wil graag vrolijk en voorspelbaar contact. Hij is dol op zingen van het Nederlandse lied. En gaat graag naar de kerk om iedereen te begroeten. Want hij heeft graag contact. Zijn familie woont ver weg. Sjaak heeft ook leuke huisgenoten en fijne begeleiding waar hij uitstapjes mee doet. Maar iemand die speciaal voor hem komt is natuurlijk fijn. Ook voor een paar huisgenoten vinden wij bezoek gezellig.

Omschrijving activiteit
Onze cliënten worden wat ouder, ze lopen tegen de 50 of net daarover. Uitstapjes mogen dicht in de buurt zijn. En rustiger.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.