Bekijk alle projecten in "VIJFHEERENLANDEN"

SchuldHulpMaatjes gezocht.

Organisatie
Schuldhulpmaatje Vianen
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
VIJFHEERENLANDEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Als maatje volgt u eerst een pre-learning module. U kunt dan zien wat het werk inhoudt en of het u aanspreekt. Daarna volgt u een driedaagse cursus veelal op een zaterdag gegeven. Daarna bent u inzetbaar als hulpverlener. U doet dat niet alleen. Coördinatoren staan u met raad en daad terzijde. U wordt goed uitgerust. Een computer; een telefoon en andere van belang zijnde zaken staan ter beschikking. Gewaakt wordt voor uw privacy. Elke hulpvraag vraagt in het begin wat meer tijd. Als alles op de rit is gezet, is de tijd veelal beperkt. Wilt u meer weten? Neem nog vandaag contact op met René Nagtegaal tel. 06-28193674 email administratie@shmvianen.nl

Heeft u problemen met het in orde brengen van uw administratie? Heeft u schulden, die u niet zelf meer kan oplossen? Wacht niet langer maar neem nog vandaag contact op. Wij helpen u. Geld om u uit de schulden te helpen, hebben wij niet maar we hebben wel de expertise om u te helpen om u uit de schulden te krijgen. Hoe sneller u reageert, des te beter zijn de problemen te beheersen. Stel het niet uit. Bel nog vandaag. De u geboden hulp is gratis.

Omschrijving activiteit
Opgeleide en gecertificeerde maatjes helpen inwoners van Vianen met het op orde brengen van hun administratie en veelal oplossen van de schulden. Van het totaal aantal hulpvragers is 98% in problemen gekomen door verlies van werk; overlijden of echtscheiding van partner; ziekte. Het kan iedereen overkomen. De maatjes staan de hulpvragers bij in het oplossen van de schuldenproblematiek. Het is dankbaar werk want je wil ook de zon weer laten schijnen voor je medemens. Ben jij financieel onderlegd? Kan je omgaan met een computer? Wil je dat ook de hulpvragers weer een gelukkig leven tegemoet kunnen zien. Meld je dan vandaag nog aan. Wij en zij hebben jou nodig.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt