Bekijk alle projecten in "RIJSWIJK"

SchuldHulpMaatje Rijswijk

Organisatie
Stichting Voor Elkaar in Rijswijk
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
RIJSWIJK
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Bewoners van Rijswijk die financiële problemen ervaren, kunnen o.a. via de website geldfit.nl contact opnemen met SchuldHulpMaatje Rijswijk, om hun probleem voor te leggen en om begeleiding te vragen.

SchuldHulpMaatje Rijswijk zoekt vrijwilligers die bereid zijn om als maatje mensen in financiële problemen te begeleiden. Ook in Rijswijk neemt het aantal mensen met financiële zorgen toe. Samen met de hulpvragers wordt gewerkt aan het oplossen en verder voorkomen van financiële problemen..

Omschrijving activiteit
Maatjes staan bewoners van Rijswijk bij die financiële zorgen, problemen of noden ervaren. Ze begeleiden de hulpvragers naar financiële zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Maatjes volgen voorafgaand aan het begin van hun vrijwillige werkzaamheden een driedaagse cursus, betaald door de stichting, om goed toegerust de benodigde professionele ondersteuning en begeleiding te kunnen bieden.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.