Bekijk alle projecten in "NIJMEGEN"

SamenZorg

Organisatie
ZZG Zorggroep Campanula
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
NIJMEGEN
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Ieder mens is anders en heeft verschillende behoeften. Ook op oudere leeftijd is het fijn om iemand te leren kennen die er voor jou is. Die naar je luistert en met wie je ervaringen kunt delen die bij jullie passen. Bijvoorbeeld met wie je kan genieten van zingende vogels tijdens de wandeling of met wie je samen de spanning tijdens een voetbalwedstrijd kunt ondergaan. Een uurtje tot anderhalf uur per week is vaak al voldoende om een relatie op te bouwen.

Omschrijving activiteit
Als maatje bouw je een persoonlijke band op en geef je individuele aandacht. Meneer of mevrouw woont in beschermd wonen Campanula of Terra. Wat je samen gaat doen, stem je af met de cliënt. Jouw ideeën zijn uiteraard meer dan welkom. Je geeft zelf aan hoe vaak en op welke tijden je langskomt. Mevrouw of meneer kijkt uit naar je komst, bijvoorbeeld om een wandeling te maken of een kaartje te leggen. De vrijwilligerscoördinator denkt graag mee over welke cliënt het beste bij u past.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt