Bekijk alle projecten in "ROERMOND"

SamenSpraak Roermond

Organisatie
Service Gilde Roermond
Soort project
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
ROERMOND
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen

Sta je open voor bijzondere taalontmoetingen. Ben je geïnteresseerd in taal en cultuur? Kosten worden vergoed, je krijgt begeleiding en de overeenkomst duurt een jaar. De taalondersteuning is gericht op Nederlands spreken en dit in de praktijk te oefenen.

Omschrijving activiteit
De taalcoaches van Gilde SamenSpraak Roermond gaan voor een periode van een jaar wekelijks 1 uur in gesprek met een anderstalige. De taalondersteuning is gericht op Nederlands spreken en dit in de praktijk te oefenen.
Aanmelden kan meteen via DIT AANVRAAGFORMULIER: https://match.hetbegintmettaal.nl/aanmelden/samenspraak-roermond/vrijwilliger

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.