Bekijk alle projecten in "GOUDA"

Samen Optrekken

Organisatie
Humanitas
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
GOUDA
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Heb je behoefte aan een luisterend oor? De vrijwilligers van Samen Optrekken komen graag langs. Wil je nieuwe mensen leren kennen of wil je steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z'n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen. Als vrijwilliger biedt je een luisterend oor en kijk je samen naar manieren om eventuele eenzaamheid te doorbreken. Ook kun je aan de slag als vrijwillig coördinator, waarbij je zorg draagt voor een goede match tussen deelnemer en vrijwilliger

De ondersteuning is op vrijwillige basis. Deelnemers worden meestal naar ons doorverwezen.

Omschrijving activiteit
Samen Optrekken is onderdeel van de activiteiten van Humanitas Midden-Holland. Onze vrijwilligers worden begeleid door een eveneens vrijwillige coördinator die zorgt voor een goede match tussen deelnemer en vrijwilliger. Door zowel fysieke al online trainingen ben je als vrijwilliger goed voorbereid. Het samen optrekken is voor in 1 principe maximaal een jaar. De vrijwilliger komt bij de deelnemer thuis, doorgaans 1 maal per week gedurende minimaal 1 uur.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.