Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Samen naar sporten als het weer mag van RIVM

Organisatie
Cordaan De Werf
Soort project
Maatjes
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Mijn naam is Erna Ammeraal ik ben coördinator vrijwilligerswerk op de Werf.
De vraag voor maatjes bij sport is groot. De bewoners van de Werf hebben een verstandelijke beperking en vragen een stabiel persoon die met ze mee gaan naar sport. Iemand die rust uitstraalt en het leuk vind om mee te gaan.

Only Friends is een sportclub in Amsterdam Noord. De Werf is een woon en zorgcentrum waar mensen met een beperking wonen. Er zijn verschillende bewoners die 1 x per week op maandag, dinsdag of woensdag gaan sporten. De training is van 19.00-20.00. De bewoners gaan met speciaal vervoer naar het sporten. We vertrekken dan rond 18.00. Houdt je van hockey of van voetbal en vind je het leuk om mee te gaan naar de sportclub? Samen is veel gezelliger en het is leuk als iemand komt kijken. Heb je tijd en geduld om iemand te leren kennen?
Spreekt dit je aan? Kom dan eens kennis maken en kijken of het leuk is om samen te doen!.

Omschrijving activiteit
Samen vanuit de woning naar de sportclub Only Friends en en weer naar huis.
Voetbal is maandag en woensdagavond. Hockey is op dinsdag.
Op dit moment liggen de activiteiten om samen te sporten stil door Corona.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.