Bekijk alle projecten in "HEEMSTEDE"

Samen met je Maatje

Organisatie
De Hartekamp Groep
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
HEEMSTEDE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Even bellen met je vriendin voor een praatje, lekker wandelen in de duinen omdat de zon zo heerlijk schijnt, gewoon lekker een kopje koffie drinken of hapje eten! Het lijkt allemaal zo gewoon! Niet iedereen kan dit alleen en dus zoeken wij Maatjes.

Iedereen kan Maatje zijn! Wij zoeken samen met jou naar de juiste match! We hebben tientallen vragen voor een maatje: van kinderen tot ouderen, van stille genieters tot uitbundige mensen! Vissen, fietsen, wandelen, winkelen, Café bezoeken, filmpje pakken, dagjes uit, muziek maken, creatief bezig zijn, voorlezen, enz….. Alle bewoners die bij ons wonen of dagbesteding ontvangen hebben een verstandelijke beperking.

Als Maatje kan je je elke week inzetten maar ook 1x per maand, van een uurtje tot een hele dag. Soms is het fijn om een vaste dag en tijd af te spreken maar er zijn ook Maatje voor wie dit niet zo belangrijk is..

Omschrijving activiteit
De Hartekamp Groep is een organisatie die zorg verleent aan mensen met een verstandelijke beperking. We kijken samen wat je wil doen, wanneer en met wie. We zoeken dus altijd naar de juiste match. Je kan ook met samen met je gezin, partner, vriend of vriendin maatje worden.

We hebben veel verschillende vragen van bewoners in verschillende woonplaatsen Haarlem, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Velserbroek, Beverwijk en Heemskerk.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.