Bekijk alle projecten in "DORDRECHT"

Samen is leuker dan alleen

Organisatie
Syndion
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
DORDRECHT
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

We zoeken maatjes voor onze cliënten, maar kunnen helaas niet bemiddelen voor externe cliënten

Onze mensen verdienen een maatje zoals jij!
Kom kennismaken en we maken een leuke match!.

Omschrijving activiteit
Als maatje bezoek je met regelmaat iemand met een beperking. Samen gaan jullie op stap of doen jullie een activiteit binnenshuis. Onze mensen houden van wandelen, fietsen, winkelen, spelletjes spelen, creatief bezig zijn of gewoon een gezellig praatje. Ze genieten van kleine dingen en jouw gezelligheid.
We vinden het belangrijk dat je sociaal, betrouwbaar en vooral jezelf bent. Samen met onze coördinator ga je in gesprek om te ontdekken welke cliënt past bij jouw wensen, interesses en mogelijkheden. Daarna vindt een kennismaking met de cliënt plaatst en kunnen jullie leuke activiteiten gaan ondernemen.

Dit maatjesproject is een onderdeel van Syndion

Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de client en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan.

Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden!
Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.