Bekijk alle projecten in "NIJMEGEN"

Samen erop uit met iemand die dat niet meer alleen kan

Organisatie
Stichting Hulpdienst Nijmegen
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NIJMEGEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Al sinds 1959 helpen vrijwilligers van Hulpdienst Nijmegen mensen in moeilijke omstandigheden. Daarnaast bieden wij al ruim 30 jaar mantelzorgondersteuning. Een paar uurtjes in de week zijn meestal al voldoende om iemand uit een isolement te halen, afleiding te geven, de mantelzorger wat lucht te geven zodat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.
De inzet van vrijwilligers wordt gecoördineerd door professionele medewerkers, waarbij korte lijnen en persoonlijk contact voorop staan. We bieden hulp op maat, en zoeken altijd naar de juiste persoon bij de juiste persoon.

Heb jij de beschikking over een auto? Vind jij het ook zo leuk om erop uit te gaan? Een terrasje pakken, winkelen, naar de biep of de natuur in? En help je graag een ander? Dan zoeken wij jou!.

Omschrijving activiteit
De vraag om vrijwilligers/maatjes om er samen op uit te gaan groeit hard. Met jouw hulp kan iemand genieten van de buitenlucht, de reuring in de stad, of zelf weer eens iets in een winkel uitzoeken. Voor de meesten van ons de gewoonste zaak van de wereld, voor deze persoon vaak een uitzonderlijk uitje. Het gaat meestal maar om een paar uurtje per 1 of 2 weken.
Maak jij graag iemands dag goed en zorg je ervoor dat deze persoon weer uit kan kijken naar een volgend uitje?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.