Bekijk alle projecten in "EINDHOVEN"

Projectvrijwilliger voor project AdministratieMaatje in Eindhoven

Organisatie
Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
8
Gemeente
EINDHOVEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

We zijn voor ons project AdministratieMaatje op zoek naar een projectvrijwilliger die de coördinatoren twee dagdelen in de week administratief wil ondersteunen, bij voorkeur op dinsdag en donderdag.

Ben jij zelf iemand die is vastgelopen in de (financiële) administratie? Dan kun je contact opnemen met Maarten Bergman via 06 30 48 42 39 of Susanne Uithol via 06 30 48 36 98 of stuur een e-mail naar administratiemaatje@maatje040.nl.

Omschrijving activiteit
AdministratieMaatjes leren de hulpvrager hoe deze zelf zijn administratie op een eenvoudige manier op orde krijgt en kan houden. Als AdministratieMaatje ga je samen met de hulpvrager de papieren uitzoeken en ordenen. Je coacht hem/haar om routine te krijgen in het bijhouden van de financiële administratie. Wie nog meer wil doen, kan adviseren over inkomensondersteunende voorzieningen of iemand leren een begroting op te stellen. Ook kun je helpen bij het samenstellen van een dossier voor schulddienstverlening en ondersteuning bieden tijdens en na schuldhulpverlening.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.