Bekijk alle projecten in "ALMERE"

Pleegmaatjes

Organisatie
Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen (de NVP)
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ALMERE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Wonen in een pleeggezin: dat is niet niks. Daar kunnen pleegkinderen dan ook best wat hulp bij gebruiken!

Pleegmaatjes betekenen veel voor een pleegkind door regelmatig samen iets te ondernemen: sporten, shoppen of helpen met huiswerk, bijvoorbeeld. Of praten over je pleegzorg belevenissen.

Word ook Pleegmaatje! En voeg jouw betrokkenheid en steun toe aan het leven van een pleegkind. Een maatjes is gemiddeld 6 maanden betrokken, en ontmoet een pleegkind meestal 1 keer per week

Omschrijving activiteit
Pleegmaatjes is een samenwerking van Humanitas Match Almere, Vitree pleegzorg en de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen en wordt mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.