Bekijk alle projecten in "ZOETERMEER"

PiëzoMaatjes

Organisatie
Stichting Piëzo
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
ZOETERMEER

PiëzoMaatjes begeleiden fase 2 'lerende vrijwilligers.' De maatjes krijgen een training waarna ze aan de slag gaan met 1-op-1 begeleiding. In fase 2 gaan lerende vrijwilligers aan de slag met het vergroten van de zelfredzaamheid en werkzaamheid, (verder) ontwikkelen van basis werknemersvaardigheden, vertrouwen krijgen in eigen mogelijkheden en eigen kunnen en dit uitstralen, problemen zelf leren oplossen en feedback leren geven.

Omschrijving activiteit
PiëzoMaatjes zijn vrijwilligers die hun kennis en expertise inzetten om lerende vrijwilligers fase 2 van de PiëzoMethodiek te begeleiden in hun ontwikkeling zodat deze kunnen groeien naar die rol die zij willen vervullen in de maatschappij. Vrijwilligers die anderen begeleiden in hun ontwikkeling in het dagelijks leven, op de werkvloer en/of in de thuissituatie, krijgen een training waarna zij aan de slag gaan als maatje van een lerende vrijwilliger.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt