Bekijk alle projecten in "BARNEVELD"

Pak jij samen met René een concert zodra het weer kan?

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
BARNEVELD
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Hou jij net als René ook zo van muziek en word jij blij van een lekker drankje op het terras? En vind je het leuk om deze activiteiten gezellig samen te doen? Dan zou René het leuk vinden om met je kennis te maken.

Over René:
“Ik ben René (51) en woon zelfstandig in Kootwijkerbroek. Ik hou van muziek luisteren, vooral van U2, Pop, Rock en Nederlandstalig. Ook kijk ik graag naar formule 1 en hou ik van documentaires en You Tube filmpjes. Ik vind het leuk om gezellig op een terrasje te zitten en daar kan een lekker biertje op z'n tijd natuurlijk niet bij ontbreken. Mensen omschrijven mij als een aardige en sociale man met humor. Ik werk fulltime en ben in het bezit van een auto.”

Inhoud vrijwilligerswerk:
Gezellig samen dagjes weg, bijvoorbeeld naar de autocross. Samen een terrasje of concertje pakken lijkt René ook erg leuk.

Vrijwilligersprofiel:
Passen de woorden ‘gezelligheid’ en ‘humor’ bij jouw persoonlijkheid? En hou jij van muziek? Dan zou René het leuk vinden om met je kennis te maken en misschien in de toekomst samen eens naar een concert te gaan.

Wanneer:
Je stemt samen met René af wanneer en hoe vaak jullie afspreken. René zou het leuk vinden om 1 keer per maand in het weekend of in zijn vakanties af te spreken.

Waar:
Kootwijkerbroek

Over 's Heeren Loo:
's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Lees hier meer over 's Heeren Loo.

Meer weten?
Neem contact op met de vrijwilligers coördinator van ’s Heeren Loo Midden Gelderland. Dit kan telefonisch via: 06 83 14 77 46 of per e-mail naar vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Lees hier meer over 's Heeren Loo.

Omschrijving activiteit
René zoekt een maatje waarmee hij 1x in de maand in het weekend of in zijn vakantie mee kan afspreken om samen iets leuks mee te doen. Gezellig samen een terrasje pakken, naar een concert of auto's kijken bij de autocross.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.