Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Over de Drempel

Organisatie
Stek, Stichting voor Stad en Kerk
Soort project
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Je bezoekt één dagdeel per week vereenzaamde mensen in overvolle woningen om hen te helpen hun leefsituatie te verbeteren. Daarbij krijg je professionele ondersteuning van een casemanager. Je kunt goed luisteren, maar ook mensen motiveren en stimuleren. Minimale opleiding HBO-niveau bij voorkeur in de sociale sector en minimale leeftijd 30 jaar.

Mensen in Den Haag die hulp zoeken voor mensen om hen te helpen bij het opruimen van hun overvolle woning kunnen een mail sturen naar:
info@stekdenhaag.nl .

Omschrijving activiteit
Over de Drempel helpt vereenzaamde mensen in overvolle woningen om hun leefsituatie te verbeteren, sociaal netwerk te versterken en contact met hulpverleners te herstellen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.