Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Opvang (ex-)gedetineerden jongeren

Organisatie
Stichting MHR
Soort project
Maatjes
Buddy
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
8
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Als maatje ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van (ex-) gedetineerden jongeren. Dit is deels in de penitiaire instelling en deels in ons opvang centrum in Den Haag. Als maatje begeleidt je de jongeren bij hun re-intergratie en resocialisatie.

Ben jij gedetineerd en kom je bijna vrij, of ken jij iemand die zich in deze situatie bevindt? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0703697531 of mail naar info@bureaumhr.nl

Omschrijving activiteit
In het project is het belangrijk dat de jongeren zingeving vinden en niet terugvallen in de criminaliteit (recidiveren). Dit kan bijvoorbeeld door vrijetijdsbesteding in het ORC, maar ook helpen bij het vinden van een baan of een gepaste opleiding.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.