Bekijk alle projecten in "HAARLEMMERMEER"

OogvoorVriendschap - Coronahulp

Organisatie
Stichting Philia
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HAARLEMMERMEER
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Om onze activiteiten te kunnen organiseren, zijn wij continu op zoek naar mensen die het leuk vinden om een handje te helpen. Wij vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers enthousiast en mensgericht zijn, zich aan gemaakte afspraken houden en goed in een team kunnen werken.

Vrijwilligers gezocht
Het coronavirus laait weer op in Nederland en de tweede coronagolf veroorzaakt ook weer een golf aan eenzaamheid onder mensen met een beperking. Stichting Philia gaat de komende winter periode deze eenzaamheid aanpakken door weer te starten met onze online events zoals o.a. de online community en online meetings (koffie café en virtuele borrels). Wil jij je onze missie ondersteunen? Wij zijn nu op zoek naar een Expert Google Grants, PR topper en een Online Event ‘Manager’.

Omschrijving activiteit
OogvoorVriendschap.nl is een initiatief van Stichting Philia. Met het project OogvoorVriendschap.nl wil Stichting Philia mensen die tussen ‘wal en schip’ vallen helpen om nieuwe vrienden te maken. Tijdens deze coronacrisis gaan we dat doen via online webinars, een online platform en wekelijkse online activiteiten.

Wil jij ondanks het Corona-virus op een leuke manier nieuwe mensen leren kennen? Wil je tijdens het Corona-virus meedoen aan dagelijkse online activiteiten zoals Koffie Cafe, webinars en de vrijdagmiddagborrel?

Registreer je dan 100% gratis op OogvoorVriendschap.nl.

OogvoorVriendschap.nl is er voor iedereen, dus ook voor jou!
Jij, een leuk mens tussen de 18 en 70 jaar met een hoog niveau. Doordat jij wordt bestempeld als ‘met een beperking’ val je tussen wal en schip, want jij doet alles om van je leven iets moois te maken! Wij geven een persoonlijk tintje aan het maken van online vriendschap. Bij OogvoorVriendschap.nl kijken we niet naar je lichamelijke, visuele, (licht)-verstandelijke beperking en/of autistische stoornis, bij ons ben je gewoon iemand die op zoek is naar gelijkwaardige vriendschap, net als iedereen!

ONZE GARANTIES

Echt 100% gratis
Dagelijkse gezellige events en bijeenkomsten
Vanwege corona nu alleen online!
Nieuwe contacten krijgen
100% besloten community
Gecontroleerde profielen
Zelf echt meedoen en punten verdienen = prijzen verdienen

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.